Hotel Presidentstarstarstarstar superior

Cordau nr 1, Baile Felix, Bihor, 417500, Romania
Tel: +40 259.318.381 / +40.727.228.294, Fax: +40 259.318.058
qrcode
 
Particularitatile rezervarii
Alegeti perioada in care doriti cazarea, apoi selectati tipul si numarul de camere dorite. Va multumim.
Sosire Plecare

Selectati camerele dorite
Va rugam sa selectati una sau mai multe camere pentru ca valoarea rezervarii sa va fie afisata. Preturile de mai sus contin TVA.Tariful rezultat se va achita la receptie, NU se cumuleaza cu alte oferte sau alte promotii aflate in derulare (tichete de reducere, vouchere, etc)

Adresa dumneavoastra
Va rugam introduceti detaliile dvs. Toate campurile sunt obligatorii
  Prenume   Nume
* *
  Nr.   Strada
* *
  Oras   Cod postal
* *
  Tara   Judet
* *
  Telefon fix   Telefon mobil
*
  Email
*
Campurile marcate cu steluta rosie sunt obligatorii.

Pret
nopti la
pe noapte
 
 
Cazare fara TVA
Cazare inclusiv TVA
Total:
Avans
Balanta
 

Termeni si conditii Hotel President****

Tariful selectat de dumneavoastra include:

   • Cazare cu mic dejun in tipul de camera selectat
   • Acces gratuit la piscinele din incinta hotelului, saune, jacuzzi, terenuri de tenis si fotbal.
   • Acces cu reducere de 25% din tarif la  Aqua Park-ului pe perioada rezervarii

Politici de cazare:
Copii şi paturi suplimentare

   • -Un copil cu vârsta până la 6 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente.
   • Un copil cu vârsta până la 2 ani stă gratis dacă foloseşte un pătuţ.
   • Pretul apartamentelor este calculat pentru 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii pana la 12 ani
   • Un copil mai mare de 12 ani sau adult plăteşte 15 Eur pe noapte dacă foloseşte un pat suplimentar
   • Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare/pătuţuri într-o cameră:1.

HOTEL PRESIDENT ****
Cel mai modern complex hotelier din Baile Felix ofera conditii de cazare in 92 de camera din Incinta Hotelului President. 60 de camere au fost date in folosinta in iunie 2011, 32 de camere fiind inaugurate in 2001, trecand printr-un program de renovare in 2013 si 2014.

Dupa gradul de confort, camerele se impart in: camere standard, camere superior, apartament standard si apartament superior.

Camere standard:
Situate in aripa veche a hotelului, dispun de loc de cazare pentru 2 persoane, aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus. Majoritatea dispun de balcon.  Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani).

Camere superioare:
Situate in aripa noua a hotelului, pot acomoda in conditii de confort ridicat 2 persoane.  Toate camerele dispun de balcon. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani). Dispun de cada, TV LCD, aer conditionat, minibar. Sunt disponibile si camere pentru persoane cu dizabilitati, va rugam sa luati legatura cu receptia daca doriti sa rezervati o asemenea camera.

Apartamente standard
Situate in aripa veche a hotelului, dispun de loc de cazare pentru 2 - 4 persoane, aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus.

Apartamente superioare
Situate in aripa noua a hotelului, pot acomoda in conditii de confort ridicat 2 - 4  persoane.  Toate camerele dispun de balcon. Dispun de cada, TV LCD, aer conditionat, minibar. 3 apartamente sunt clasice, cu 2 camere, despartite de o usa, ideale pentru familiile cu copii, situate la etajele 1, 2, 3.

Studio, un spatiu deschis generos, de 60 mp, luminos,  dispunand de cada cu jacuzzi, situat la etajul 4.

Toate apartamentele contin un pat matrimonial, o canapea extensibila, TV LCD, aer conditionat, minibar, birou.

IMPORTANT:
REZERVAREA ONLINE
Prin formularul online din sectiunea CAZARE-> Rezervare puteti rezerva una sa mai multe camere din cadrul complexului nostru. Campul “Persoane/Camera” indica numarul maxim de persoane acceptate in camera respectiva, inclusiv adulti si copii.

Dumneavoastra va trebui sa platiti online, cu cardul, avansul indicat in partea dreapta a formularului de rezervare. Dupa ce faceti confirmarea comenzii pe site-ul nostru, veti fi transferat automat catre procesatorul de plati online unde va trebui sa va completati datele de pe card si sa faceti plata.
Veti primi pe adresa dumneavoastra de email o dovada a platii din partea procesatorului de plati (www.plationline.ro) si un email din partea noastra cu rezervarea efectuata."Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul dumneavoastra de cont ca OnlinePay sau Plationline".
Suma platita de catre dumneavoastra va fi blocata in contul dumneavoastra pana in momentul in care vom valida rezervarea facuta. Anularea tranzactiei va fi posibila cu cel putin 48 de ore inainte de eveniment (intrarea la cazare). Daca rezervarea se anuleaza dupa acest termen, sau in caz de neprezentare, se incaseaza 100% prima noapte de cazare. In cazul unei anularii, banca emitenta a cardului dumneavoastra va trebui sa deblocheze suma blocata intr-un interval de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.
Tariful include 9% TVA, si taxa de statiune.