Cazare la Aqua Park

Complex-President-0422

Va propunem cazare la tarife foarte avantajoase, in cadrul Aqua Park-ului, cu acces nelimitat la zona de bazine. Astfel, 15 camere duble si 4 apartemente pot gazdui pana la 4 - 6 persoane. Inclus in pretul cazarii este micul dejun, servit la restaurantul Hotelului President, aflat in imediata vecinatate. Parcarea este gratuita.

Vezi fotografii cu camere Aqua Park President

 

Sauna Aqua President

saune Aqua-park Prezident

Sauna finlandeză este o odaie mică supraîncălzită (70°C - 90°), prevăzută cu bănci, ea este  alături de mai multe bazine. Sauna poate fi folosită ca saună cu aer uscat sau saună cu vapori care pot să conțină extracte diferite.

Sauna are un efect de călire a organismului contra răcelii, sau de ameliorare a unor tulburări neurovegetative. Ridicarea temperaturii corporale până la 39° C, are un efect asemănător cu cel al stărilor febrile, stare în care sunt omorâți agenții patogeni care nu pot suporta temperaturi peste 37° C.

Aqua Park Zumba

Aqua-Zumba

AQUA ZUMBA,  MIȘCÂND LUMEA PE UN RITM NOU. (SÂMBĂTA ȘI DUMINICA ÎNTRE ORELE 14-15)

Zumba, o noua tehnică de fitness ce îmbină dansul latino cu muzica și exercitiile, astfel încât antrenamentele ți se vor parea mai mult distractive decât epuizante.
Și cu toate acestea, este la fel de eficient ca un program aerobic obișnuit. Ești pregatit/ă să te menții în formă distrandu-te? Programul Aqua Zumba este exact acest lucru. Este un dance fitness-party eficient, ușor de urmat, inspirat din cultura latino și prin care arzi calorii și care pune în mișcare milioane de persoane spre drumul fericirii și sănătății.....

Cazare la Complex President

Hotel-President-Cazare

Hotel PRESIDENT**** cu o experiență de peste 10 ani, vă pune la dispoziție 92 de camere, din care 6 sunt apartamente. 56 de camere si 4 apartamente sunt situate în aripa nouă a complexului finalizată în luna iunie 2011 într-un cadru modern și elegant. 81 dintre camere dispun de balcoane orientate fie spre pădure, fie spre curtea complexului.

Vezi pagina Hotel President

 

Tobogane Aqua Park President

Tobogane-Aqua-President

Adrenalina va este ridicata la cote inalte odata ce va dati pe unul din tobogane! Pornind din acelasi loc, toboganul rosu are ca punct final un bazin din interior,  iar toboganul albastru, un bazin din exterior. Accesul inapoi in cladire se face printr-o zona protejata de frig,. Avand o lungime de 70  metri, aceste tobogane sunt in totalitate inchise, avand un grad mediu de dificultate. La zona de copii, exista un tobogan de mici dimensiuni, care  poate fi folosit de copii de varste fragede, sub observatia insotitorilor.

VIP Area Aqua Park President

Vip area aqua park president-jacuzzi

Zona VIP asigură acomodare pentru un numar redus de clienți simultan. Fie că dorești să vii cu prietenii, sau că organizezi o petrecere în cerc restrâns, această zona este soluția ideala. Ceasul de acces în zona VIP îți permite accesul la toate facilitățile Aqua Park-ului, însă doar posesorii acestui ceas se vor bucura de intimitatea zonei VIP. Doar pentru acest grup restrâns sunt 2 bazine cu whirlpool turnate, un Jacuzzi de 6 persoane, o saună finlandeza și una turcească,...

Aqua Park President

Aqua-President

Bazinele Aqua President, inaugurate în 2012, cu peste 750 de şezlonguri, în care poţi înota în voie şi te poţi relaxa cu prietenii şi familia. Nu i-am uitat nici pe copii, pentru ei avem bazine mai mici şi alte surprize ce aduc un plus de distracţie vacanţelor petrecute la Aqua President.

La Aqua President găseşti o răcoare unică şi distracţie pe măsură, pentru toţi cei care doresc să aibă o experienţă de neuitat.