Cazare la Aqua Park

Complex-President-0422

Va propunem cazare la tarife foarte avantajoase, in cadrul Aqua Park-ului, cu acces nelimitat la zona de bazine. Astfel, 15 camere duble si 4 apartemente pot gazdui pana la 4 - 6 persoane. Inclus in pretul cazarii este micul dejun, servit la restaurantul Hotelului President, aflat in imediata vecinatate. Parcarea este gratuita.

Vezi fotografii cu camere Aqua Park President

 

Aqua President Szauna

Saune Aquapark President

A finn szauna egy kis 70-90 C-ra felfűtött helyiség fapadokkal. Több medence szomszédságában helyezkedik el. Használható száraz- vagy gőzszaunaként, mely tartalmazhat különböző illóolajokat/kivonatokat. 

A szauna ellenállóvá teszi a szervezetet megfázás ellen és javíthat bizonyos neurovegetatív zavarokon. A testhőmérséklet megemelése 39C-ra, lázas állapothoz hasonló, melyben számos olyan  patogén kórokozó elpusztul... Vezi fotografii cu saune Aqua Park President

Aqua Park Zumba

Aqua-Zumba

AQUA ZUMBA,  ÚJ RITMUSBAN MOZGATJA MEG A VILÁGOT. (SZOMBATON ÉS VASÁRNAP 14-15 ÓRA KÖZÖTT)

A Zumba, a fitness egy új változata, mely úgy fonja össze a latin táncokat a gyakorlatokkal, hogy az edzések inkább tűnnek szórakoztatónak, mint kimerítőnek.
Ezzel együtt, ugyanolyan hatékony, mint egy hagyományos aerobic edzés. Felkészült rá, hogy szórakozva tartsa karban a testét? Az Aqua Zumba program épp erről szól. A latin kultúrából inspirálódó hatékony fitness-party könnyen követhető, kalóriákat éget el és milliókat indít el a boldogság és az egészség útján.....

 

Szállás a President Komplexumban

Complex-President-0422

A 10 éves tapasztalattal rendelkező PRESIDENT**** szállóban 92 szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyek közül 6 apartman. 56 szoba és 4 apartman a szállodakomplexum új szárnyában található, mely 2011-ben lett átadva, modern és elegáns környezetben. A szobák közül 81 erkéllyel rendelkezik, melyek az erdőre vagy a komplexum udvarára néznek..

Hotel President  www.baile-felix.ro

Aqua Park President Csúszdák

Tobogane-Aqua-President

Az adrenalin az egekbe szökik, amint kipróbálja csúszdáink egyikét. Egyazon helyről kiindulva, a piros csúszda az egyik beltéri medencében ér véget, míg a kék színű egy kültéri medencében. Az épületbe való visszatérést egy hidegtől óvott folyosó biztosítja. A 70 méter hosszú csúszdák teljesen fedettek, közepes nehézségi fokúak. A gyerekeknek kialakított részen található egy kissebb csúszda, melyet egész kicsiny gyerekek is használhatnak kísérő jelentétében.

 

VIP Részleg Aqua Park President

Vip area aqua park president-jacuzzi

A VIP részleg egyszerre csak korlátolt számú vendéget tud fogadni. Ha barátokkal szeretné igénybe venni, vagy egy szűkkörű rendezvényt/mulatságot szeretne, ez a hely az ideális megoldás az ön számára. A VIP részlegre szóló karóra, biztosítja a belépést az Aqua Park összes szolgáltatásához, ugyanakkor csak ennek a karórának a viselői élvezhetik a VIP részleg intimitását. Ezek a kislétszámú csoportok vehetik igénybe a 2 öntött whirlpool/örvény medencét, a 6 személyes jacuzzit, egy finn és egy török szaunát...

 

Aqua Park President

Aqua-President

Az Aqua Park medencéi, melyekben együtt úszhat és relaxálhat családjával vagy barátaival, 2012-ben nyitottak meg, több mint 750 nyugággyal. A gyerekekről sem feledkeztünk meg. Kisebb medencék és egyéb meglepetések várják őket, melyek még több élményt nyújtanak az Aqua Presidentben eltöltött vakációkhoz.

Az Aqua Presidentben egyedülálló felüdülés és szórakozás vár mindazokra, akik egy feledhetetlen élményre vágynak. Az Aqua President medencéi hűs oázisként szolgálnak a forró, nyári napokon, télen pedig meleg termálvízzel kényeztetik Önöket.